Raadhuisplein Haarlem

2 kamer appartement ca. 70m2

Raadhuisplein Haarlem (2 kamer appartement ca. 70 m2) ENGLISH VERSION BELOW

Op c.a. 5 minuten fietsen van de Centraal Station en met goede uitvalswegen richting A9 via Waardepolder ligt dit authentieke appartement in een autoluw en doodlopend straat in één van de meeste gewilde buurten van Haarlem. 
  
Het appartement ligt op loopafstand van de supermarkt en het park De Zaanen. De bus stopt op 15 meter van het appartement. In de nabije omgeving zijn veel restaurants en winkels te vinden. 

Dit ruime 2 kamer appartement is voorzien van een ruime woonkamer en een goed formaat slaapkamer. Aan de voorzijde vele ramen met glas in lood waardoor er voldoende en mooi lichtinval is. De slaapkamer en de aparte zorgen voor een goede indeling. Voor de woning kan er in de zomer gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke voortuin. Op loopafstand is het Park de Zaanen en dichterbij in de straat is een heerlijk parkje om te recreëren.   

Indeling: entree met brievenbus, meterkast met trap naar de 1e verdieping, entree appartement met hal en kast. De badkamer is voorzien van een bad met douche voorzien van glazen spatscherm. Op de gang is een apart toilet met wastafel. De woonkamer met eetgedeelte is licht en ruim en voorzien van een mooie houten vloer. De keuken is voorzien van een koelkast, oven/magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasbak met mengkraan en een gasfornuis. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Via slaapkamer is toegang tot een extra ruimte die kan worden gebruikt voor het plaatsen van kledingkasten. 

Bijzonderheden: 
– Sfeervol en nette bovenwoning op uitstekende locatie; 
– Gelegen in een autoluw straatje maar dichtbij de bushalte en voorzieningen; 
– Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden;
– Geschikt voor één persoon of stel;
– Studenten of woningdelers niet toegestaan;
– Huisdieren in overleg;
– Huurperiode 12 – 24 maanden;
– Openbaar vervoer voor de deur;

ENGLISH VERSION

Approximately 5 minutes by bike from the Central Station and good exit roads to A9 via Waarderpolder, this apartment is located in a quiet street in one of the most desirable neighbourhoods of Haarlem. 

The apartment is within walking distance of the supermarket and park De Zaanen. The bus stops 15 meters from the apartment. Many restaurants and shops can be found in the large area. 

This spacious 2 room apartment is of a spacious living room and a large sized bedroom. At the front many windows with stained glass display there is sufficient and beautiful light. The bedroom and the separate provide a good layout. For the home, the collective front garden can be used in the summer. Within walking distance is Park de Zaanen and closer in the street is a lovely park to recreate. 

Layout: entrance with mailbox, meter cupboard with stairs to the 1st floor, entrance apartment with hallway and closet. The bathroom has a bath with shower with glass splash screen. In the hallway is a separate toilet with washbasin. The living room with dining area is light and spacious and has a beautiful wooden floor. The kitchen is equipped with a fridge, oven / microwave, dishwasher, washing machine, sink with mixer tap and a gas stove. The bedroom is located at the rear. Via bedroom is access to an extra room that can be used for placing wardrobes. 

Particularities:

– Attractive and neat upstairs apartment in excellent location;
– Located in a car-free street but close to bus stop and amenities;
– The apartment is offered upholstered;
– Suitable for one person of couple;
– Students or house sharers not allowed;
– Pets in consultation;
– Rental period 12 – 24 months;
– Public transportation at the door;

 • Huurprijs: € 1150,- 
 • Oppervlakte (m2): 70m2 
 • Kamers:
 • Slaapkamers:
 • Badkamers:
 • Interieur: Gestoffeerd 
 • Beschikbaarheid: 01-05-2019 
 • Gebied: Bomenbuurt 
 • Parkeren: Gratis voor de deur 
 • Telefoonnummer: +31628509392 
 • Email: info@maarschalkmakelaars.nl 

Leave A Comment