Verhuren

Verhuur nu professioneel uw woning!

Het vinden van de juiste huurder is een vak apart. Omdat u een langdurige relatie aangaat met een huurder is het belangrijk dat een huurder goed aansluit op uw wensen. Zo zijn er ook verschillende mogelijkheden om uw woning te verhuren. Als u niet precies weet welke vorm het beste bij u past dan kunt u zich gratis en vrijblijvend door ons laten informeren. Dat verplicht u verder tot niets. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

  • Reguliere verhuur (voor onbepaalde tijd)
  • Tijdelijke verhuur (voor bepaalde tijd)
  • Leegstandswet (verhuur met doel om ook de woning te verkopen)

Kiest u ervoor om de verhuur aan ons uit te besteden dan vinden wij vast en snel de juiste huurder voor u. Zo bieden wij zeer efficiënte en uitgebreide marketingactiviteiten en zorgen wij er onder meer voor dat de woning zo breed mogelijk op het internet te vinden is om zoveel mogelijk aspirant-huurders te bereiken.

Daarnaast hebben wij al lopende contacten met expats, particulieren en bedrijven waardoor we vaak snel een goede huurder vinden. Ook mede dankzij onze actieve houding, inmiddels jarenlange ervaring en prettige samenwerking met collega-makelaars vinden wij snel de juiste huurder die aansluit op uw specifieke wensen. Maak gebruik van ons netwerk en voorkom onnodige leegstand.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de huurder betrouwbaar is en goed omgaat met de woning. Dankzij onze uitgebreide en grondige screeningsmethode sluiten wij risico’s uit om de beste kandidaten te kunnen selecteren en de woning waardevast te houden.

De wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van onroerend goed is niet eenvoudig. Er is veelal sprake van dwingendrechtelijke bepalingen, waar de verhuurder niet ten nadele van de huurder mag afwijken. Wanneer de juiste huurder is gevonden stellen wij een degelijke huurovereenkomst voor u op. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze huurovereenkomst in het belang van u wordt opgesteld. Zo houdt u grip op de huurperiode en sluiten wij onnodige risico’s voor u uit.

Hier ziet u waar een verhuuropdracht onder meer uit bestaat:

Taxatie en voorbespreking
Foto’s en advertentietekst
Marketingactiviteiten
Bezichtigingen
Screening van de huurder
Huurovereenkomst opstellen
Voorinspectie met rapport aanmaken
Sleuteloverdracht

(BEHEER VAN UW WONING VANAF 3% VAN DE MAANDHUUR) Zo heeft u geen omkijken meer naar de woning!

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten vinden van onze dienstverlening klik dan HIER.

Of neem direct contact op…

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact

BEL DIRECT +31(0)6285 093 92